Къде се намираме

Заповядайте при нас

Сватбен център Сиана

В нашия сватбен център Сиана всяка булка може да открие своята мечтана рокля за големия ден. Освен булчински рокли предлагаме и официални рокли за всички ваши специални поводи. А за абитуриентките имаме и огромно разнообразие от абитуриентски рокли.

Освен рокли при нас ще откриете всички необходими сватбени аксесоари: покани, чаши, свещи, шампанско, букети, поставки за халки, книги за пожелания, кошници с късмети, бутониери и гривни и много други. Всички сватбени аксесоари могат да бъдат изработени индивидуално в определени тема и цвят. Нашите опитни консултанти ще ви съдействат с ценни съвети и ще се погрижат както за вашата идеална визия, така и за това да не забравите нищо от необходимите неща за големия ден.

Не се колебайте да запазите и час за индивидуална консултация свързана с избора на идеалната рокля. Ще получите ценно време само за себе си, в което ще можете да разгледате, премерите и усетите на живо всички наши модели. Сватбеният център е разположен на комуникативно място с лесен достъп. Намираме се на главния път София-Варна. За удобство на нашите клиенти сградата разполага и с локален паркинг.